مقام معظم رهبری: در طول تاریخ، رنگ های گوناگون بر سیاست این کشور پهناور سایه افکند؛ اما رنگ ثابت مردم گیلان، رنگ ایمان بود.
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ - Thursday 28 Mar 2024
محتوا
«شهيد حجت خجسته»

«شهيد حجت خجسته»

  زندگی نامه شهيد حجت خجسته (مسئول ستاد تيپ قرارگاه رمضان)   پاسدار شهيد حجت (انوش) خجسته در 24/8/ 1341 در روستاي فشام شهرستان رشت، در خانواده اي مسلمان ديده به جهان گشود. پدر و مادر مکرمه اش از راه کارگري معاش خانواده را تامين مي کردند . حجت تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را در […]

چهارشنبه 8 سپتامبر 2010 - 22:07

 

زندگی نامه شهيد حجت خجسته (مسئول ستاد تيپ قرارگاه رمضان)

 

پاسدار شهيد حجت (انوش) خجسته در 24/8/ 1341 در روستاي فشام شهرستان رشت، در خانواده اي مسلمان ديده به جهان گشود. پدر و مادر مکرمه اش از راه کارگري معاش خانواده را تامين مي کردند . حجت تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را در زادگاهش و تحصيلات دبيرستان تا پايه سوم را با موفقيت در شهرستان رشت سپري کرد و بلافاصله بعد از پيروزي انقلاب اسلامي يعني در آغاز دوران جواني با حضور در عرصه اجتماع از خود لياقت و توانمندي زيادي نشان داد که از جمله آنها همت عالي در ساخت مسجد محله دروازه لاکان رشت ، کمک در ساخت و ساز خانه و احداث چاه آب براي نيازمندان ، تامين مخارج اوليه ازدواج بعضي از جوانان مستمند ، توزيع ارزاق عمومي مردم که بيشتر با در آمد شخصي اش صورت مي گرفت.

و با حضور فعال در بسيج سپاه توانست تا حدود زيادي در جذب نيروها موفق باشد و در عرصه هاي فرهنگي ( فراگيري قرآن مجيد ، مطالعه گروهي کتابهاي استاد شهيد مطهري ، مداحي در مصيبت اهل البيت( ع ) ، شناسايي جريان الحادي گروهک هاي وابسته به شرق و غرب بويژه چهره كريح گروهک منافقين ، به جوانان نقش موثري ايفاء کرد تا جايي که مورد خشم منافقين قرار گرفت و طي حمله اي با نارنجك از سوي منافقين مجروح گرديد ، اما با فعاليت هاي پشت جبهه نتوانست روح تعالي جويش را قانع نمايد به همين علت در حالي که تحصيلات دوم دبيرستان را به پايان رسانيده بود براي اولين بار با عضويت بسيجي به سوي سرحدات غرب کشور عزيمت نمود و پس از چند ماه مبارزه با دشمنان به عضويت سپاه پاسداران در آمد و مجدد راهي غرب کشور گرديد و سمت مسئوليت ستاد تيپ قرارگاه رمضان را برعهده گرفت و در تير ماه سال 65 از خانواده اي متعهد و متدين دختري را به همسري برگزيد تا دينش را کامل نمايد و با تمام عشق و علاقه وافري که به همسر مکرمه و خانواده گرامي اش داشت ولي عشق به سربازي در کنار لشکريان اسلام نگذاشت در پشت جبهه راحتي تن را بپذيرد.

حجت نظري در ماموريتي به مدت يک هفته در محاصره دشمنان بعثي قرار گرفت و به علت نداشتن غذا به ناچار از گياهان وحشي تغذيه کرد و بالاخره توانست با مقاومت از چنگ دشمنان بگريزد و حتي در زمان جنگ ناشناس به سرزمين کربلا مشرف شد .

شهيد خجسته سرانجام پس از اقامه نماز صبح و قبل از طلوع خورشيد 20/ 5/ 1366 در منطقه خرمال عراق به درجه رفيع شهادت نائل آمد و پيکر مطهرش پس از هفت ماه و سيزده روز از غربت به سوي رشت منتقل شد . و مردم شهيد پرور گيلان تشيع با شکوهي از ايشان بعمل آوردند و شهيد بزرگوار در جوار ديگر همرزمانش در مزار تازه آباد رشت مأوا گرفت و به عرشيان پيوست .

ارسال دیدگاه

enemad-logo