مقام معظم رهبری: در طول تاریخ، رنگ های گوناگون بر سیاست این کشور پهناور سایه افکند؛ اما رنگ ثابت مردم گیلان، رنگ ایمان بود.
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - Saturday 20 Apr 2024
محتوا
پیام تسلیت آیت الله خامنه ای برای شهید ابوالحسن کریمی + سند

پیام تسلیت آیت الله خامنه ای برای شهید ابوالحسن کریمی + سند

اینجانب، شهادت برادر متعهّد و عزیز ابوالحسن کریمی و دیگر شهدای یک ماه و نیم اخیر را به جناب عالی و همه مردم شرق استان گیلان و بخصوص به خانواده های ارجمند و گرامی آنان تبریک و تسلیت می گریم و توفیقات همگان را از خدای متعال خواهانم.

سه‌شنبه 22 مارس 2016 - 02:01

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت الاسلام آقای قربانی امام جمعه محترم لاهیجان و نماینده مجلس شورای اسلامی!

با تأسف و تأثر اطلاع یافتم که دست مجرم ایادی نفاق به خون نیگناهی دیگر آلوده شد و این بار عنصر عزیز و شریفی هدف خیانت منافقین پلید و نابکار قرار گرفته که سوابق روشن انقلابی او در سالهای اختناق رژیم ستمشاهی و نیز فعالیت دلسوزانه و خستگی ناپذیر او پس از پیروزی انقلاب، بر همه مردم آن منطقه آشکار است.

پیام تسلیت رهبری برای شهید کریمی ص۱-مروری بر گذر عمر، زین العابدین قربانی، به کوشش مهدی مجرد و حسین لطفی، سلار، رشت، ۱۳۹۳، ص۳۵۸

صفحه اول پیام تسلیت آیت الله خامنه ای برای شهادت شهید کریمی. منبع: کتاب مروری بر گذر عمر، ص۳۵۸

این چهارمین[۱] جنایت خونین مزدوران پست و نوکر صفت و خفّاشان خورشید ستیز در ظرف چهل و پنج روزی است[۲] که از حضور پرشکوه مردم استان گیلان و مخصوصاً ناحیه شرق آن استان در صحنه های گوناگون انقلاب می گذرد. منافقان کوردل با این حرکات دزدانه و عاری از شهامت می خواهند حقد و کینه خود را نسبت به مردمی ابراز دارند که ظرف مدّتی کوتاه، هزاران جوان خود را در خیل راهیان کربلا به جبهه های نبرد اعزام کرده و کاروان عظیم و گرانبار هدایا را به سوی رزمندگان گسیل داشته و در استقبال از برادر و خدمتگزار خود، آن صحنه های پرشور و پرحماسه را پدید آوردند.

آری این جنایات برای انتقام از مردمی است که به کوری چشم دشمنان انقلاب، پیوند ناگسستنی خود با اسلام و قرآن را با صلابت و قاطعیّت و در کمال انسجام و وحدت ابراز داشته و ترفند ایادی کفر و نفاق را نقش بر آب کرده اند. روبه صفتان حقیر و شکست خورده برای مقابله با حرکت شجاعانه آن مردم انقلابی و صادق و مقاوم چه کاری جز همین تلاشهای جنایت‌کارانه می توانند کرد و برای تشفّی دل سیاه و ناپاک خود را چه راهی جز ترور قتل می توانند پیمود؟ غافل از آنکه این اعمال جز روسیاهی بیشتر برای آنان و جز استحکام روزافزون اراده مردم، نتیجه دیگری نخواهند داشت.

اینجانب، ضمن ابراز احترام به آن مردم فداکار و مخلص، لازم می دانم همه برادران و خواهران مؤمن و انقلابی آن سامان را به هشیاری هرچه بیشتر در برابر خیانت های ضدانقلاب دعوت کنم. یقیناً سرپنجه عدالت، شما مردم عزیز را دیری منتظر نخواهد گذارد و گلوی این مجرمان سیه روی را خواهد فشرد و سزای این جنایات را به آنان خواهد چشانید ولی کاری ترین مجازات این بدخواهان آن است که برادران و خواهران با وحدت و انسجام و همدلی کامل، حضور خود را در صحنه های انقلاب به طور روزافزون حفظ کنند و از هر حرکت و سخنی که صفوف رهروان خطّ امام را دچار سستی و تفرقه کند، بپرهیزند و با قرار گرفتن در کنار روحانیّت مبارز و انقلابی، ید واحده خود را بر ضدّ استکبار و کفر و نفاق تقویت کنند.

پیام تسلیت آیت الله خامنه ای برای شهادت شهید کریمی - صفحه دوم منبع: کتاب مروری بر گذر عمر، ص۳۵۸

صفحه دوم پیام تسلیت آیت الله خامنه ای برای شهادت شهید کریمی. منبع: کتاب مروری بر گذر عمر، ص۳۵۸

اینجانب، شهادت برادر متعهّد و عزیز ابوالحسن کریمی و دیگر شهدای یک ماه و نیم اخیر را به جناب عالی و همه مردم شرق استان گیلان و بخصوص به خانواده های ارجمند و گرامی آنان تبریک و تسلیت می گریم و توفیقات همگان را از خدای متعال خواهانم.

سیدعلی خامنه ای

رئیس جمهوری اسلامی ایران

۱۷/۱/۱۳۶۵[۳]

——————————————

پاورقی ها:

[۱] . اشاره به سه شهیدی که در چهل و پنج روز قبل از صدور این پیام توسط منافقین به شهادت رسیدند و از ناحیه شرق گیلان بودند. منافقین در ماهنامه شورا که ارگان رسمی منافقین بود و به مدیریت مسعود رجوی در فرانسه منتشر می شد با وقاحت از ترورهایی که می کردند خبر می دادند که با مراجعه به آن مجله می توان از این شهادت ها خبر یافت. «حسین کاسب قانع» و «اسماعیل علی‌نیا» از جوانان انقلابی آستانه اشرفیه در ۴ اسفند ۱۳۶۴ و علی‌اکبر علیرضانژاد از جوانان فعال روستای گوهران آستانه اشرفیه در ۸ فروردین ۱۳۶۵ به دست عناصر تروریستی منافقین به شهادت رسیدند. (ماهنامه شورا، ش۱۷، اسفند ۱۳۶۴، ص۷۶؛ همان، ش۱۸، فروردین ۱۳۶۵، ص۹۲؛ روزشمار سایت رنگ ایمان.)

[۲] . اشاره به کمک های مردمی استان گیلان به جبهه های جنگ دارد که در روز ۲۴ بهمن ۱۳۶۴، هزار کامیون با عنوان «کاروان عظیم بدر» این کمک ها را برای رزمندگان ارسال کردند. این مسئله تحیر همراه با تحسین مردم ایران را برانگیخت. مردم گیلان در کمک های بی نظیرشان به جبهه های جنگ، زبان‌زد خاص و عام بودند. آنها در برهه های مختلف، کاروان های عظیمی را در تعداد ۱۰۰۰ ، ۱۲۰۰، ۱۵۰۰ کامیون به صورت مکرر برای جبهه ها اعزام کرده بودند که در میان کمک های مردمی کل کشور، این نوع کمک ها کم سابقه بود. (روزنامه کیهان، ش۱۲۶۷۰، ص۱۰٫)

[۳] . مروری بر گذر عمر، زین العابدین قربانی، به کوشش: مهدی مجرد و حسین لطفی، سلار، رشت، ۱۳۹۳، ص۳۵۶-۳۵۸٫

ارسال دیدگاه

enemad-logo